۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
-

انتخاب نشریه پژوهش های چینه نگاری و رسوب شناسی به عنوان نشریه برگزیده در بیست و چهارمین جشـنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور

نشریه پژوهش های چینه نگاری و رسوب شناسی دانشگاه اصفهان در بیست و چهارمین جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور در سال 1402 به عنوان نشریه برتر کشوری انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی، نشریه فوق یکی از نشریاتی است که اخیرا در پایگاه اسکوپوس نمایه شده است. این نشریه به سردبیری دکتر وزیری مقدم و اعضاء هیات تحریریه از کشورهای مختلف در زمینه های موضوعی زیست شناسی چینه نگاری، چینه نگاری سکانسی میکروفاسیس، پالئواکولوژی مهندسی، رسوبات کواترنر، رسوب شناسی و آلودگی های زیست محیطی، رسوب شناسی و کانسارها، هیدروژئولوژی در ارتباط با رسوب شناسی و ژئوشیمی رسوبی مقاله علمی منتشر می نماید.

این موفقیت را به جامعه دانشگاه اصفهان تبریک عرض می کنیم.

تاریخ:
1402/09/20
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان - :اصفهان –خیابان هزار جریب – دانشگاه اصفهان – معاونت تحقیقات و فناوری – اداره چاپ ،انتشارات و مجله های علمی
E-mail:journals@res.ui.ac.ir
press@res.ui.ac.ir